El Pont Cooperativa de Lletres nomena Vicent Pau Serra i Joan Baptista Campos socis honorífics

El proper 3 d’octubre a les 19.30h al Centre Municipal de Cultura l’associació ha organitzat un acte públic per celebrar el nomenament i compartir algunes paraules al voltant de les creacions literàries

El Pont Cooperativa de Lletres, en sessió assembleària del dia 14 de juny de 2014, va aprovar, per unanimitat, nomenar socis d’honor els escriptors. Segons l’associació “aquest nomenament respon a un ventall de motius, que amb rigorosa síntesi es poden concretar en: la seua trajectòria literària brillant i la dedicació total a recuperar, difondre i conrear el patrimoni cultural en la nostra llengua”.

Podeu consultar tota la informació a la pàgina d’El Pont.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories