L’espectacle de teatre ‘La Calaixera Prodigiosa’ arriba a Benassal

El proper 15 d’octubre, a les 11.30h, l’IES Benssal acollirà l’obra La Calaixera Prodigiosa, un viatge a la riquesa de la llengua catalana de la mà de la companyia teatral Associació Neorural. La representació anirà precedida d’una conferència de Vicent Pitarch titulada ‘La contribució de Carles Salvador i mossèn Joaquim Garcia Girona al diccionari Alcover i Moll’.
La Calaixera Prodigiosa és una comèdia que gira al voltant de la unitat de la llengua catalana i les seues variants dialectals. Dos detectius, un mallorquí i l’altra valenciana, ens guiaran en un viatge pels territoris de llengua comuna, on coneixeran diferents personatges i el vocabulari que fan servir. Al final del viatge descobriran la calaixera, on es recullen tots els mots i les definicions que Joan Maria Alcover va compilar per a fer el seu diccionari.

No us la perdeu!

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (323)
General (325)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories