Toni Mollà presentarà el seu llibre ‘La desconnexió valenciana’ dimecres 26 de novembre a la Llibreria Argot

L’acte, organitzat per la Delegació de Castelló de l’IEC i emmarcat la commemoració de les Normes de Castelló per la llengua, comptarà amb la presentació de Vicent Pitarch

La presentació serà a les 19h a la Llibreria Argot. En el llibre de Mollà es desenvolupen les preocupacions d’un ciutadà compromès envers la política, alhora que se’n subratlla la importància com a eina de govern de les societats i de contenció dels poders fora de control democràtic (com l’econòmic, el militar o el religiós). “L’excessiu pes d’aquests poders escurça l’espai de la política, al mateix temps que la destrucció planificada de l’Estat del Benestar ofega les esperances d’una societat decent”.

Si en voleu saber més, us recomanem les ressenyes de El País i de Sons de Xaloc.

Toni Mollà és escriptor i periodista. És autor de diverses obres sobre sociolingüística, comunicació, assaigs i articles periodístics. A més, ha exercit de professor a la Universitat de València i ha treballat a Radiotelevisió Valenciana.

A més, Toni Mollà també presentarà el llibre Reset Rtvv. Per unes polítiques de comunicació al servei de la societat del Col.lectiu Ricard Blasco dimarts 25 a les 19h a la Llotja del Cànem, junt amb Vicent Pitarch, sociolingüista i escriptor i Manuel S. Jardí, extreballador de RTVV i periodista.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories