Gemma Sanginés impartirà el taller per la llengua ‘Parlem valencià. Taller d’assertivitat lingüística’ el proper 4 de desembre

La delegació de Castelló de l’IEC col•labora en l’organització de l’acte emmarcat en la commemoració dels 82 anys de les ‘Normes de Castelló’

El proper dijous 4 de desembre, a les 18.30h al Casal Popular de Castelló (carrer d’Amunt, 167), Gemma Sanginés impartirà el taller per la llengua Parlem valencià. Taller d’assertivitat lingüística en un acte organitzat per l’Esquerra Independentista de la Plana en col•laboració amb la delegació de Castelló de l’IEC.

El format del taller serà teoricopràctic i consistirà en explicació psicològica del comportament lingüístic dels parlants de llengües minoritzades, d’una banda, i l’entrenament en l’assertivitat comunicativa, de l’altra.

Gemma Sanginés és psicòloga especialitzada en clínica i esport. Ha dedicat els últims anys a l’estudi i intervenció en el comportament lingüístic dels parlants de llengües minoritzades, sobretot als Països Catalans i Euskal Herria, a través de l’entrenament en assertivitat lingüística. És autora, junt amb Ferran Suay, del llibre Sortir de l’armari lingüístic. És membre de Tallers per la Llengua, una entitat que es dedica a impartir tallers adreçats a fomentar la sensibilitat envers la diversitat lingüística i l’adopció de conductes lingüístiques que faciliten el manteniment de la vitalitat de la llengua catalana.

L’acte està emmarcat en els actes en commemoració dels 82 anys de la signatura de les ‘Normes de Castelló‘ que organitza la plataforma Castelló per la Llengua amb el lema “Volem viure en valencià”.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories