El Centre Excursionista commemora el 60è aniversari de la seua fundació

L’acte tindrà lloc avui, dimecres 18 de març, a les 19.30h en la sala d’exposicions de la Fundació Dávalos-Fletcher

En l’acte hi participaran els expresidents de les últimes juntes directives així com l’actual president i hi comptarà amb una conferència a càrrec de Vicent Pitarch, delegat de l’IEC a Castelló i membre del CEC. A la seua finalització se servirà un vi d’honor.

El Centre Excursionista de Castelló, va nàixer el 18 de març de 1955 i des d’aquell moment, amb més o menys intensitat ha estat present a la vida quotidiana de Castelló.

Com recullen els estatuts, el C.E.C. és una entitat que té com a objectiu principal el foment de qualsevol modalitat esportiva, cultural, juvenil i ecologista, i, en especial, té com a objectiu el foment de les activitats relacionades amb la muntanya

Ell C.E.C. és el responsable de la conservació de senders com el GR-33 i del GR-7 al seu pas per la província de Castelló i és el responsable de les tasques de redescobriment, neteja i senyalització de nombrosos senders.

Per un altra banda, el Centre també organitza activitats com el Cicle de Cinema de Muntanya i conferències per la conservació del medi.

Per últim cal remarcar el compromís del Centre Excursionista amb la promoció i defensa de la llengua, la seua contribució la fa a través de la revista “L’Estel”.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (315)
General (317)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories