Vicent Olmos i l’Aplec dels Ports rebran el Premi Vicent Ventura

El premi, que consisteix en una escultura de Sebastià Miralles, es lliurarà el proper 22 d’abril, a les 19 hores, al Paranimf del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València

Els premis Vicent Ventura, l’insigne castellonenc que va morir a València del 1998, foren instituïts l’any 2000 per honorar la memòria del nostre periodista, polític i lluitador civil. Promogut per un grup d’antics amics de Ventura, el convoquen les universitats de València i la Jaume I, a més de CCOO, STEPV, UGT, la Unió de Llauradors i Ramaders i la Unió de Periodistes Valencians. S’atorga a persones o col·lectius que s’hagen distingit per la seua trajectòria cívica, democràtica i de compromís amb la llengua i la cultura nacionals del País Valencià.

Enguany, en la seua 16a convocatòria, s’atorga a l’editor i historiador Vicent Olmos, del qual cal destacar la seua enorme contribució a la difusió dels estudis sobre història europea en el nostre àmbit mitjançant la revista i editorial ‘Afers’, i a l’Aplec dels Ports, que des de 1978 compagina activitats lúdiques amb socials, centrades en la defensa de la llengua i cultura valencianes i les reivindicacions de millora d’intraestructures, serveis sanitaris i educatius a la comarca.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories