Més de 15.000 persones han assistit aquest cap de setmana al Feslloch

El Feslloch es consolida com a referent de l’aposta per la música en valencià i la reivindicació cultural

La novena edició del Feslloch ha estat dedicada a Ovidi Motllor en commemoració del 20è aniversari de les seues vacances. L’auditori va acollir una jornada dedicada a l’artista alcoià que va comptar amb la presentació del llibre de Jordi Tormo Ovidi Montllor. Un obrer de la paraula i una taula rodona en què va participar el guitarrista Toti Soler, l’activista i escriptora Núria Cadenes i els periodistes Reis Juan, Josep Vicent Frechina i Amàlia Garrigós. Com a cloenda de la jornada Toti Soler i Gemma Humet van oferir una actuació que va omplir l’auditori.

Pel que fa a l’oferta musical, el Feslloch va aportar una àmplia gamma d’estils i va combinar els grups consolidats amb la promoció de grups locals. Entre els grups destacats, el públic va poder gaudir de Els Amics de les Arts, la Gossa Sorda, Aspencat, Els Catarres i Zoo.

La delegació de l’IEC a Castelló (que forma part de les entitats patrocinadores del Feslloch) vol felicitar l’organització per la promoció de la llengua i cultura catalanes.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories