LA FLAMA DE LA LLENGUA TORNA AL TOSSAL DEL REI

Diumenge que ve, 14 de febrer, dins els actes de la 47a Renovació de la Flama de la llengua catalana, que organitza el moviment excursionista, la Flama pujarà, per cinquena vegada consecutiva, al Tossal del Rei (a la vora de Fredes), en la confluència entre el Principat de Catalunya, la Franja i el País Valencià.

El Centre Excursionista de Castelló, acompanyat per companys de la Franja i de Catalunya, especialment per membres del club esportiu Al-pi-Nisme, d’Igualada, que és l’encarregat enguany de la Renovació de la Flama, renovaran el seu compromís de fidelitat a la llengua i a la cultura del país, en aquesta ocasió a través de la pujada de la Flama al Tossal, una marxa que precisament els excursionistes castellonencs van instituir l’any 2012.

L’acte, que naturalment té el suport incondicional de la delegació castellonenca de l’Institut d’Estudis Catalans, és obert a la participació de tots els amants de la natura, de l’excursionisme i de la cultura.

Com cada any, la cloenda dels actes de la Renovació de la Flama de la llengua catalana tindrà lloc a Montserrat, el diumenge 21 de febrer, en commemoració del naixement de Pompeu Fabra. A Montserrat serà renovada la flama de la llàntia que duu com a lema “L’encengué la fe, la portà l’esforç, la manté la voluntat d’un poble”.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories