PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “LA SEGA” DE MARTÍ DOMÍNGUEZ

El proper dimecres 16 de març, l’escriptor valencià Martí Domínguez presentarà a Castelló el seu darrer llibre, La Sega. La presentació, a càrrec de Vicent Pitarch i Pilar Dolz, tindrà lloc a la Llibreria Argot (carrer Sant Vicent 16, Castelló) a les 19 h.

L’autor Martí Domínguez, doctor en biologia, periodista i escriptor, professor de la Universitat de València, director de la revista de divulgació científica Mètode, membre numerari de l’Institut d’Estudis Catalans i autor de molts articles i novel·les, ens sorprén en aquesta darrera novel·la, en variar la temàtica a què ens tenia acostumats.

La Sega transcorre en un poble de masos disseminats, al Maestrat, entre els anys 40 i 50 del segle XX. És una zona boscosa que freqüenten els maquis, que compten amb la complicitat material i sentimental de la filla del mas, la Teresa, i les reticències de la mare, que ha vist com el seu marit era víctima de la guàrdia civil. El fill petit és el narrador de la història, que descobreix el món en un context ple de secrets i violència. La novel·la segueix l’evolució del nen protagonista i de la seua família, dividida i sacsejada per les lluites entre guerrillers i guàrdies, en un poble de muntanya valencià.

martí domínguez

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories