LA LLOTJA DEL CÀNEM ACULL LA PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “CARLES SALVADOR. GLOSARI (1921-1929)”

Avui, 15 de març a les 19 h a la Llotja del Cànem, el vicealcalde i regidor de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Castelló, Enric Nondedéu presentarà el llibre Carles Salvador. Glosari (1921-1929) obra de Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia Llorens.

Els autors que també intervindran a l’acte han recuperat els articles periodístics  que Carles Salvador va escriure entre 1921 i 1929 en els diaris castellonencs LibertadHeraldo de CastellónDiari de Castellón i Diari de la mañana. Aquesta recopilació mostra el compromís del mestre amb la realitat que vivia en el seu temps.

CSalvador-presentació-Glosari-columnes

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories