PRESENTACIÓ DE LA REVISTA CIENTÍFICA NEMUS A L’INSTITUT D’ESTUDIS CATALANS

El dijous, 5 de maig a les 18:30 h, a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans de Barcelona, amb el suport de la filial Institució Catalana d’Història Natural es presentarà el núm.5 de la revista científica Nemus.

Nemus és la publicació periòdica científica de l’Ateneu de Natura que es publica des de l’any 2013. Les seues finalitats principals són promoure i difondre la investigació en les diverses branques de les ciències naturals. Publica treballs originals d’arreu del món encara que dóna preferència als articles científics que es refereixen a les comarques de Castelló.

A l’acte intervindran Joandomènec Ros, president de l’Institut d’Estudis Catalans, Joan Pino, president de la Institució Catalana d’Història Natural i els seus autors, Enric Forner de l’Ateneu de Natura, Joan Castany de l’Associació Paleontològica i Mineralògica d’Onda i Miquel Tirado del Grup Au d’Ornitologia.

nemus

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories