EL CENTRE GALLEC DE CASTELLÓ CELEBRA ELS CENT ANYS DE LES “IRMANDADES DA FALA”

El Centre Gallec de Castelló “O Aturuxo” coincidint amb el centenari de la fundació de les “Irmandades da Fala” ha organitzat la conferència As Irmandades da Fala 1919-2016 / Les Normes de Castelló 1932 (Sinais identitarios).

L’acte tindrà lloc el 15 d’octubre a les 19.00 h, al saló d’actes del Museu de Belles Arts de Castelló  amb la intervenció de Vicent Pitarch, delegat de l’Institut d’Estudis Catalans a Castelló de la Plana i de Manoel Carrete, historiador i president del Centre Gallec de Barcelona.

FALADOIRO-NormesCS

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories