PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “PERE-ENRIC BARREDA I EDO, L’HUMANISTA FIDEL”

Dissabte, 29 d’octubre a les 17.30 h a la sala del Forn de Dalt a Benassal tindrà lloc la presentació del llibre Pere-Enric Barreda i Edo, l’humanista fidel.

El llibre coordinat i editat per Vicent Pitarch, membre de la Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans, repassa la vida i l’obra del mestre, historiador i divulgador del Maestrat, Pere-Enric Barreda i Edo. El llibre recopila textos sobre la seua obra així com diferents homenatges d’autors que van compartir estudi i inquietuds amb el mestre de Benassal.

La presentació del llibre estarà a càrrec del seu editor, Vicent Pitarch i Almela i a continuació a l’Església Parroquial tindrà lloc l’actuació de la soprano Ximena Agurto acompanyada dels seus músics.

llibre

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories