Vicent Pitarch participa en la presentació del manifest solidari “Estem per la democràcia”

L’assemblea Intercomarcal de la Plana pel Dret a Decidir presentarà aquest dijous, 2 de març, el manifest solidari Estem per la democràcia, manifest unitari de solidaritat amb el procés democràtic i sobiranista que es viu a Catalunya i contra la judicialització que pretén imposar l’Estat espanyol.

L’acte tindrà lloc a les 19 hores, a la seu de la Intersindical Valenciana i comptarà amb les intervencions de Rafa Reig, representant de la Intersindical Valenciana, Vicent Pitarch, delegat a Castelló de l’Institut d’Estudis Catalans i de Itziar Gil, representant de Decidim Castelló.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories