Vicent Pitarch presenta a Castelló La nova gramàtica i l’ortografia de l’IEC

El 7 de març a les 16:30 h a l’aula magna de l’Escola Superior de Terminologia i Ciències  Experimentals de la Universitat Jaume I tindrà lloc la presentació de La nova gramàtica i l’ortografia de l’IEC.

L’acte organitzat conjuntament pel Servei de Llengües i Terminologia i el Voluntariat Lingüístic i amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Catalans comptarà amb Vicent Pitarch (membre de la Secció Filològica de l’IEC) i  Adolf Piquer (director de l’Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana).

Podeu consultar-ne la programació ací.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories