ADOLF BELTRAN I EL CAMÍ REBRAN EL PREMI VICENT VENTURA

El premi, es lliurarà el proper 25 d’abril, a les 19 hores, al Paranimf del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València.

Els premis Vicent Ventura, insigne castellonenc que va morir a València el 1998, foren instituïts l’any 2000 per honorar la memòria del nostre periodista, polític i lluitador civil i s’atorga a persones o col·lectius que s’hagen distingit per la seua trajectòria cívica, democràtica i de compromís amb la llengua i cultura catalana.

L’acte estarà presidit pels vicerectors de Cultura i Igualtat de la Universitat de València, Antonio Ariño i el vicerector de Cultura, Extensió Universitària i Relacions Institucionals de la Universitat Jaume I, Wenceslao Rambla i comptarà amb les intervencions dels premiats, a més del filòleg i sociolingüista Vicent Pitarch, i del filòleg i escriptor, Francescs Pérez Maragon.

Enguany, s’atorga al periodista i escriptor valencià, Adolf Beltran Català i a El Camí, ruta de senderisme cultural que, amb un traçat continu i senyalitzat, enllaça camins i rutes existents de totes les comarques i illes de parla catalana, i que permet conèixer vivencialment la cultura, la història, el paisatge i la gent de cada terra.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories