EL 7 DE MAIG ARRIBA LA FESTA PER LA LLENGUA A BORRIOL

“En valencià, creixem” és el lema de la nova edició de la Festa per la Llengua que tindrà lloc a Borriol el proper 7 de maig a partir de les 9 hores.

La trobada d’escoles en valencià comptarà amb la participació de nombroses entitats i es realitzaran desenes d’activitats culturals i educatives, tallers, danses populars, música i xarrades, que serviran per reivindicar la importància de la nostra llengua.

A més, en aquesta edició, Escola Valenciana porta a terme una campanya per demanar al govern una Llei d’Igualtat Lingüística que garantisca els drets de les persones a l’hora d’utilitzar la seua llengua.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories