CANTA EL SILENCI, HOMENATGE A MIQUEL PERIS

El  7 d’octubre, a les 19:30h , al teatre El Raval (carrer Comte Pestagua,38. Castelló de la Plana) tindrà lloc l’homenatge al poeta castellonenc Miquel Peris i Segarra en el centenari del seu naixement (1917-2017).

Amb el títol d’un vers del poeta Canta el silenci, l’acte serà presentat per Susanna Lliberós (periodista i poeta d’El Pont) i  Vicent Pitarch (membre de la Fundació Huguet i delegat de l’IEC a Castelló de la Plana) serà l’encarregat de fer el parlament.

L’homenatge consistirà en un recital de poesia a càrrec dels escriptors i les escriptores d’El Pont Cooperativa de Lletres amb la col·laboració dels alumnes de l’IES Miquel Peris i Segarra i d’un concert commemoratiu a càrrec de la  Coral Polifònica Sant Pere del Grau, La Rabera Eclèctica, Artur Àlvarez, Grup Diapasó i Els Llauradors.

L’entrada és lliure fins a completar aforament.

 

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories