XXII JORNADES CULTURALS DE LA PLANA DE L’ARC

Durant el cap de setmana vinent, els dies 20,21 i 22 d’octubre, tindrà lloc a Vilafamés les XXII Jornades Culturals de la Plana de l’Arc, un dels esdeveniments culturals més importants que es duen a terme a les nostres comarques. Enguany es concentraran bàsicament en la temàtica “el patrimoni immaterial i el patrimoni desaparegut a la Plana de l’Arc”.

La programació abraça, a més de la inauguració per part del rector de la UJI, les conferències plenàries i les comunicacions, una visita a la Cova de Dalt del Tossal de la Font, la performance col·lectiva de “Art en viu” i de les tres exposicions següents: “Fang i calç tapen molts mals”“Les romeries a la Plana de l’Arc”“El llegat del home-terra”.

La seu castellonenca de l’IEC figura entre les entitats que col·laboren en les Jornades Culturals de la Plana de l’Arc.

Podeu consultar-ne la programació ací:

 

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories