LA INSTITUCIÓ CATALANA D’HISTÒRIA NATURAL, PREMI DE L’ATENEU DE NATURA

La Institució Catalana d’Història Natural és una societat científica, filial de l’Institut d’Estudis Catalans. La finalitat de la Institució és promoure l’estudi i la divulgació dels coneixements referents als éssers i els sistemes naturals.

Enguany, l’Ateneu de Natura atorga a aquesta institució científica el PREMI ADN DE DIVULGACIÓ DE LES CIÈNCIES NATURALS, en reconeixement de la tasca formidable de divulgació de les ciències naturals, que la Institució Catalana d’Història Natural duu a terme durant una trajectòria admirable de més de cent anys.

El lliurament del premi tindrà lloc durant un sopar d’homenatge, dissabte que ve, dia 11 a les 9 del vespre a l’hotel Intur de Castelló de la Plana ( carrer Herrero, 20). Tothom hi està invitat. Hi ha prevista l’assistència del president de l’Institut d’Estudis Catalans.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories