L’ACTIVITAT TERMINOLÒGICA COM A BASE PER A L’EXPANSIÓ DE L’ÚS SOCIAL DE LES LLENGÜES

El pròxim dia 23 de novembre tindrà lloc a l’Aula Magna Joan Francesc Mira, de la Facultat de Ciències Humanes i Socials, de la Universitat Jaume I, la Jornada de Terminologia, que serà presentada pel rector, Vicent Climent; el president de l’AVL, Ramón Ferrer, i Ester Franquesa, presidenta del consorci TERMCAT.

A les 10h la doctora Maria Teresa Cabré, presidenta de la Secció Filològica, de l’Institut d’Estudis Catalans, hi dictarà la conferència  El desenvolupament de la terminologia en la societat actual. I a la vesprada, la doctora Mercé Llorente, de la Secció Filològica, de l’IEC, participarà en la taula redona  Reptes de futur en la fixació de la terminologia.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories