XXII JORNADES DE FOMENT DE LA INVESTIGACIÓ DE LA FACULTAT DE CIÈNCIES HUMANES I SOCIALS

El pròxim 24 de novembre, a 6.30 h de la vesprada i a la Sala de Graus Germà Colón, de la Universitat Jaume I, el comunicador  Joaquim Maria Puyal, membre de la Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans hi dictarà la conferència de cloenda de les XII Jornades de Foment de la Investigació de la Facultat de Ciències Humanes i Socials.

El Comité organitzador de les Jornades de Foment de la Investigació està integrat per les professores Rosa María Agost Canós, Eva Breva Franch, María Jesús Blasco, Maria Medina-Vicent i Teresa Sorolla Romero i el professor Vicent A. Querol.

 

 

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories