LA IL·LUSTRADORA INFANTIL PILARÍN BAYÉS,SOCARRADA MAJOR 2018

L’Associació Cultural Socarrats atorga el premi Socarrat Major 2018 a la il·lustradora infantil Pilarín Bayés. A l’hora de concedir aquest guardó a la ninotaire catalana, l’Associació Cultural Socarrats ha tingut en compte no només els aspectes artístics i didàctics de la seua obra, sinó també el seu ferm compromís amb la cultura i la llengua catalana, així com la seua qualitat humana.

Pilarín Bayés, Medalla d’Or de la Ciutat de Vic 2011, Premi Serra d’Or 1992 i Creu de Sant Jordi 1991, és la ninotaire i il·lustradora infantil més prolífica d’entre els segles XX i XXI, amb una  producció de més de 700 llibres i milions de dibuixos. Ha treballat tots els formats: el dibuix animat, la il·lustració de llibres de contes, de caràcter didàctic i de tots els àmbits: història, geografia, biografia, etnografia, narrativa i un  llarg etcètera.

L’acte de lliurament del premi Socarrat Major tindrà lloc al restaurant el Molí el pròxim dia 10 de febrer a les 21:00h. Aquest sopar serà el primer d’un seguit d’activitats socioculturals programades per a celebrar el 25é aniversari de l’associació.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories