AL TALL I PACO CABANES, “EL GENOVÉS” PREMIS VICENT VENTURA 2018

El premi Vicent Ventura d’enguany, que atorguen les Universitats de València i Jaume I, Comissions Obreres, STEPV-Intersindical Valenciana, UGT, la Unió de Llauradors i Ramaders i la Unió de Periodistes Valencians, ha estat concedit al grup musical AL TALL i al campió de pilota valenciana Paco Cabanes, EL GENOVÉS.

L’acte solemne del lliurament del premi tindrà lloc el dia 25 d’abril, a les 7 de la vesprada, a l’Aula Magna del Centre Cultural la Nau, de València. l’acte és obert, així com el sopar que tindrà lloc tot seguit al Trinquet Pelayo.

En representació de l’IEC hi assistirà Vicent Pitarch, delegat de la nostra seu.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories