PRESENTACIÓ DE “LA VIA AUGUSTA PEL PAÍS VALENCIÀ”

Dins dels actes programats a Castelló per la FIRA DEL LLIBRE, dimecres dia 2 de maig, a les 7 de la vesprada i a la Plaça de Santa Clara, hi serà presentada l’obra La Via Augusta pel País Valencià, una coedició de la Universitat Jaume I i la Universitat d’Alacant, del doctor Ferran Arasa.

Ferran Arasa, castellonenc, és professor d’Arqueologia de la Universitat de València i membre numerari de la Secció Històrico-Arqueològica, de l’Institut d’Estudis Catalans. Aquesta nova publicació seua està cridada a esdevenir una obra de referència, per tal com el professor Arasa és avui la màxima autoritat en el camp d’investigació sobre la Via Augusta.

A l’acte intervindran Wences Rambla, vicerector de la Universitat Jaume I, Amparo Navarro, vicerectora de la Universitat d’Alacant, Vicent Pitarch, delegat a Castelló de l’IEC i Josep Forcadell, director de publicacions de la Universitat d’Alacant.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories