ANY POMPEU FABRA A LES COMARQUES DE CASTELLÓ

Dins dels actes programats a les comarques de Castelló amb motiu dels cent cinquanta anys del naixement de Pompeu Fabra i dels cent anys de la publicació de la Gramàtica catalana normativa, dimecres, 12 de setembre a les 19.30h a la seu del Centre Excursionista de Castelló (carrer Jesús Matí Martín, 24bis, Castelló de la Plana) tindrà lloc la conferència “Pompeu Fabra, el País Valencià i l’excursionisme” a càrrec de Vicent Pitarch, membre de la Secció Filològica i delegat a Castelló de l’Institut d’Estudis Catalans.

 

 

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories