PLE ITINERANT DE LA SECCIÓ DE FILOSOFIA I CIÈNCIES SOCIALS

La Secció de Filosofia i Ciències Socials de l’IEC, celebra els dies 28 i 29 de setembre, el seu Ple itinerant anual.

El ple se celebrarà el divendres a l’edifici El Menador Espai Cultural (Plaça de l’Hort dels Corders, 4, Castelló de la Plana) amb la sessió acadèmica “Castelló: Una anàlisi social, cultural i política. Reptes i perspectives” i continuarà el dissabte, 29, a Morella (carrer Segura Barreda, 28), sota el títol “Morella: Una anàlisi social, cultural i política. Reptes i perspectives”.

La sessió acadèmica a Castelló començarà a les 11.30h amb la conferència “Societat i economia” a càrrec de Jesús Lancis, Joan Serafí Bernat i Domingo García Marzà i moderat per Joaquim Arnau i continuarà a les 16.00h amb la ponència “Societat, Llengua i Cultura” a càrrec de Javier Marzal Felici, Vicent Pitarch i Montserrat Ferrer, en aquest cas serà Andreu Casero qui modere la conferència.

El dissabte, 29 de setembre a les 9.15h, a Morella continuarà el ple itinerant amb la conferència  “Morella i els Ports: un espai singular, una gent, una cultura” amb Joan F. Mira i presentat per Maria Dolors Garcia Ramon.

Tot seguit, a les 10.15h, Francesca Segura serà l’encarregada de la xarrada “El nord del País Valencià, terra de contrast” i per acabar amb la sessió acadèmica a Morella tindrem la conferència “El desenvolupament socioeconòmic de les zones de l’interior de Castelló. El cas de Morella i la comarca d’Els Ports” amb Anabel Ejarque i presentat per Maria Coromines.

 

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories