L’INSTITUT D’ESTUDIS CATALANS COL·LABORA EN LA COMMEMORACIÓ DELS 86 ANYS DE LES NORMES DE CASTELLÓ

El lema, Decidim valencia!, centra la reivindicació en els drets lingüístics dels valencianoparlants.

El dissabte, 15 de desembre tindran lloc l’acte central de la commemoració dels 86 anys de les Normes de Castelló, organitzat com cada any per la plataforma cívica Castelló per la Llengua. La diada començarà a les 10h amb la ja consolidada “fira d’entitats”, amb paradetes informatives de més de trenta col·lectius, acompanyada a partir de les 11h per activitats adreçades a xiquets i xiquetes i a les 12h per l’actuació de Trobadorets. A les 13h arribarà un dels plats forts de la jornada, amb l’actuació de les muixerangues de la ciutat, La Conlloga- Muixeranga de Castelló i la Muixeranga de la Plana. Després del dinar popular, a les 17h s’entrarà en el tram reivindicatiu de la diada, amb una concentració davant de la Casa Matutano, seu de la signatura de les Normes i la lectura del manifest. Els actes es clouran en to festiu amb el concert que aplegarà a Mieria Vives i Borja Penalba, Gener i Pepet i Marieta a la mateixa plaça Major a partir de les 17:30.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories