LA DECLARACIÓ VALENCIANISTA, AL CAP DE CENT ANYS

Divendres, dia 11, a la sala d’actes de la Cooperativa Rural, de les Coves de Vinromà, Vicent Pitarch, delegat de l’IEC a Castelló impartirà una conferència sobre la Declaració Valencianista, de l’any 1918 i la seua projecció damunt el valencianisme polític actual. A l’acte també intervindran Carles Mulet, senador de Compromís i Consol Barberà, membre de Decidim.

La conferència, que ha estat organitzada en col·laboració amb l’associació cultural Tossal Gros, començarà a les 6.30h de la vesprada, en commemoració del centenari d’aquella Declaració, que obria una nova via en la política valenciana contemporània.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories