25 ANYS DE L’ESCOLA INFANTIL LA LLUNA

Dissabte, dia 16, a partir de les 10.30 h i a l’Espai Cultural Menador, de Castelló, l’escola infantil La Lluna celebrarà els seus 25 anys de contribució a la renovació del món escolar valencià.

Hereva del parvulari El Rotgle i de la Bolangera, i Empresa Amiga d’Escola Valenciana, La LLuna ha anat creixent des d’aleshores a poc a poc en contínua evolució, amb nous projectes i il·lusions, tot aprofundint en els seus eixos bàsics de foment dels valors de l’humanisme i la democràcia, l’aprenentatge cooperatiu i de qualitat i la curiositat d’aprendre mitjançant el treball per projecte.

L’Institut d’Estudis Catalans felicita amb entusiasme La Lluna pel seu 25è aniversari i invita a la societat castellonenca a participar en la commemoració d’aquesta efemèride, que tindrà lloc al Menador, mitjançant un programa d’actes ben suggeridors, oberts a tots els públics.

 

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories