L’ESCOLA INFANTIL LA LLUNA PREMI VICENT VENTURA 2019

L’escola Infantil LA LLUNAde Castelló de la Plana, en el seu 25è aniversari, ha estat guardonada enguany amb el Premis Vicent Ventura, juntament amb el professor Josep Lluís Pitarch.

Continuadora del parvulari “El Rogle”, a través de La Bolangera, LA LLUNA ha marcat la pauta, a les comarques valencianes del nord, de l’educació per infants, en aquesta etapa transcendental de la vida, tot compartint, doncs, el protagonisme amb els moviments educatius valencians que ens han dut a l’esplendorosa escola valenciana dels nostres dies.

L’acte emblemàtic del lliurament del premi Vicent Ventura, que concedeixen les Universitats de València i Jaume I, juntament amb els sindicats i amics de Ventura, enguany s’ha distribuït en dues celebracions: la primera va ser a l’aula magna de la Universitat de València i la segona tindrà lloc el dimarts que ve, dia 14, a partir de les 7.30 de la vesprada, al restaurant El Pou de Beca, de la Vall d’Alba. Hi haurà un petit recital a càrrec de Jonatan Penalba i a continuació la vicerectora de l’Estudiantat, Immaculada Rodríguez farà la laudatio i el lliurament del premi. Clourà a l’acte un sopar commemoratiu.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories