PER LA RECIPROCITAT PLENA I L’ESPAI COMUNICATIU EN LA NOSTRA LLENGUA

El dimarts, 1 d’octubre a les 19.30h al Centre Cultural La Nau (C. de la Universitat,2 València) tindrà lloc la presentació de la campanya Per la reciprocitat plena i l’espai comunicatiu en la nostra llengua.

L’acte organitzat per Escola Valenciana, STEPV i la FOLC consistirà amb la presentació del Manifest, la projecció d’un audiovisual i una taula redona en la qual intervindran Vicent Pitarch, sociolingüista, Amàlia Garrigós, periodista, Natxo Badenes, president  d’Escola Valenciana, Anna Moner, escriptora i artista plàstica i Rafa Xambó, sociòleg. Alícia Martí, professora de la Universitat de València, serà l’encarregada de presentar i moderar l’acte.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories