DESCONFINA EL VALENCIÀ! TRET D’EIXIDA ALS ACTES PELS 88 ANYS DE LES NORMES DE CASTELLÓ

Dissabte 26 de setembre, el Grau es convertirà en el punt d’inici dels actes de commemoració dels 88 anys de les Normes de Castelló, organitzats com cada any des de 2011 per la plataforma unitària Castelló per la Llengua. La pandèmia global no ha d’aturar la defensa i la promoció del valencià com a llengua comuna i punt de trobada de la societat valenciana, i és per això que les organitzadores afronten la commemoració convidant les valencianes i valencians a “desconfinar el valencià”.

L’acte del Grau s’iniciarà a les 10:30h amb la passejada pel Grau antic guiada per membres de l’Associació Cultural La Barraca. Més endavant, a les 11:30h tindrà lloc en format “vermut literari”, organitzat per la delegació a Castelló de l’Institut d’Estudis Catalans la presentació de l’aclamada novel·la L’esperit del temps, guanyadora del Premi Òmnium a la millor novel·la de l’any 2019, a càrrec del seu autor, Martí Domínguez. A les 12:45h, una exhibició del ball de dimonis Botafocs precedirà el concert de Tenda amb què es clourà la jornada.

Per garantir la seguretat dels assistents, per assistir als actes cal inscriure’s prèviament en el formulari que trobareu en aquest enllaç.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories