La Societat Castellonenca de Cultura i Maria Conca, Valencianes de l’Any i Manolo Molins amb la Companyia de Teatre El Micalet, premi a la producció cultural en llengua catalana, de la Fundació Huguet

Dins dels actes commemoratius del 9 d’octubre, la Fundació Huguet, en la sessió solemne que tindrà lloc a Castelló de la Plana, divendres vinent, atorgarà el premis següents Valenciana de l’Any 2019:

A la Societat Castellonenca de Cultura, en commemoració del centenari de la seua fundació i de la publicació del seu Butlletí, així com en el reconeixement pel protagonisme d’aquesta Societat en l’èxit de les Normes de Castelló.

A la doctora Maria Conca, en reconeixement per la seua dedicació a la renovació pedagògica, a les Escoles d’Estiu del País Valencià i a la investigació en la filologia catalana.

Així mateix, la Fundació Huguet atorga el premi a la promoció cultural en llengua catalana a l’obra de teatre El moviment, de Manuel Molins i al muntatge i la representació que n’ha fet la Companyia de Teatre El Micalet.

En nom de la Fundació hi avalaran els mèrits dels premiats, Francesc Pérez Moragon, Vicent Pitarch i Josep Guia, respectivament.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (315)
General (317)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories