LÈXIC LGTBI

El 18 de setembre proppassat, la Secció Filològica de l’IEC va aprovar el document que conté la revisió i adaptació a l’actualitat dels repertori dels lèxic LGTBI del Diccionari de la llengua catalana IEC.

Així que aquesta novetat fou presentada a la premsa, a Barcelona, s’ha produït un impacte mediàtic, especialment a TV3 i 3/24 de dimensions considerables.

En aquesta línia, dimarts, dia 20, a les 11.30 i a la Llotja del Cànem, hi haurà una roda de premsa en la qual la seu castellonenca de l’IEC, juntament amb l’AVL i acompanyats per l’entitat Castelló LGTBI, hi exposaran els nous criteris que orienten el lèxic LGTBI als diccionaris de l’IEC i de l’AVL.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories