PRESENTACIÓ A CASTELLÓ DEL LÈXIC LGTBI

Ahir, al Menador Espai Cultural, de Castelló de la Plana, va tenir lloc la roda de premsa en la qual Vicent Pitarch, delegat de l’Institut d’Estudis Catalans, i Joan Rafael Ramos, vicepresident de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, hi van exposar els criteris i el repertori lèxic LGTBI que acaba de ser incorporat als diccionaris de l’IEC i de l’AVL.

En l’acte també hi van participar representants de les entitats Castelló LGTBI i Castelló per la Llengua, que van posar en relleu els valor democratitzadors i la repercussió social que comporta l’actualització d’aquesta parcel·la del lèxic, per la qual van felicitar de manera entusiàstica l’IEC i l’AVL.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories