CASTELLÓ COMMEMORA EL 88 ANIVERSARI DE LES NORMES DE CASTELLÓ

El dilluns, 21 de desembre, el delegat a Castelló de la Plana de l’Institut d’Estudis Catalans, Vicent Pitarch, el regidor de Plurilingüisme i Foment del valencià, Francesc Mezquita i Maria Nebot, presidenta de la plataforma cívica Castelló per la Llengua han participat en la commemoració de les Normes de Castelló.

L’acte va tindre lloc a la Casa Matutano, espai emblemàtic on fa 88 anys  van signar les Normes representants del món de la cultura i del valencianisme polític i institucions culturals de tot el País Valencià, a proposta de la Societat Castellonenca de Cultura.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories