FESLLOC, 15 ANYS DE REVOLTES

Sota el lema Feslloc, 15 anys de revoltes els dies 9 i 10 de juliol el poble de Benlloc tornarà a acollir una nova edició del Feslloc. El festival de música en la nostra llengua, organitzat per Escola Valenciana, l’Ajuntament de Benlloc i l’Associació Cultural Feslloc i amb la col·laboració entre altres de l’Institut d’Estudis Catalans ens presenten  grans noms de la música en valencià, al costat de formacions emergents, presentant diferents estils, i propiciant artistes que presenten treballs nous. El Feslloc, a més, aposta de nou per donar visibilitat a les dones en el cartell i hi haurà presència femenina en la majoria de les propostes musicals que hi actuaran.

Podeu consultar-ne la programació ací:

 

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories