ÀNIMA. 15 ANYS DE LA FUNDACIÓ.CAT

El setembre de 2020 va fer 15 anys de l’aprovació del domini de la llengua i cultures catalanes.CAT. Per commemorar els 15 anys d’història de la Fundació.cat, s’ha organitzat una exposició itinerant que començà a Barcelona i que havia de recórrer diferents indrets dels territoris de parla catalana fins a aplegar a Castelló de la Plana. Malauradament, per causa de la Covid-19 l’exposició programada a El Menador, Espai Cultural on té la seu la delegació de Castelló de l’Institut d’Estudis Catalans ha estat cancel·lada.

L’objectiu de l’exposició no només és commemorar l’efemèride, sinó també la de donar a conèixer als visitants la tasca de la Fundació.cat: fomentar, impulsar i facilitar l’ús del català a internet com a eina de normalització lingüística i com a element indispensable per seguir reforçant la nostra cultura a la xarxa.

Davant la incertesa generada per la covid-19, des de la Fundació .cat s’ha habilitat una ruta virtual per a poder visitar l’exposició. A través del web 15anys.cat l’usuari pot conèixer de ben a prop l’ànima del .cat i passejar-s’hi interactivament.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (316)
General (318)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories