AL CARRER, EN VALENCIÀ! Encetem els actes en commemoració del 89 aniversari de les Normes de Castelló

La Plataforma Castelló per la Llengua, de la qual l’Institut d’Estudis Catalans forma part molt activa,  celebra 10 anys d’activitats i ho vol celebrar amb la major normalitat: normalitat en les activitats i normalitat lingüística. El 2 d’octubre comencen els actes en commemoració del 89 aniversari de les Normes de Castelló al municipi de l’Alcora.

L’Alcora acollirà enguany l’acte central de la commemoració de la signatura de les Normes de Castelló. La plataforma recupera la tradicional Fira d’entitats, les activitats i tallers infantils i una actuació a gran format. Els actes estan programats de de les 16:30 h fins a la 01:00 h del 2 d’octubre a la Pista Jardín de l’Alcora. Des de les 16:30 h fins les 19:00 h tindrà lloc la Fira d’entitats amb jocs infantils i activitats com un taller de construcció d’instruments musicals i l’actuació del contacontes Felip Kervarec. A partir de les 22:00 h començarà la part més festiva dels actes amb les actuacions musicals de Meter Band, El Diluvi i La Trocamba Matanusca.

El lema del 89 aniversari “Al carrer, en valencià!” fa referència a la necessitat que el valencià tinga una bona salut, el seu ús ha de ser majoritari en la societat, és a dir, que s’use amb normalitat en tots els àmbits de la vida diària.

La cloenda de la commemoració de les Normes tindrà lloc al desembre amb un homenatge als signataris a la Casa Matutano de Castelló de la Plana.

Podeu fer la vostra inscripció ací.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories