EL 8 D’OCTUBRE APLEGA EL CORRELLENGUA A CASTELLÓ DE LA PLANA

Un any més, la Flama del Correllengua comença el seu recorregut per les escoles i les poblacions de les comarques de Castelló, reivindicant la normalització del valencià tant en l’àmbit escolar com en el de la vida pública i ciutadana.

El divendres 8 d’octubre la flama aplega a Castelló de la Plana. L’acte tindrà lloc a les 18:00 h a la plaça de les Aules i consistirà en l’actuació musical de Trobadorets i a la lectura del manifest, on participaran entitats de la ciutat, com ara la delegació de Castelló de l’Institut d’Estudis Catalans.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories