LLIBRE HOMENATGE AL DOCTOR GERMÀ COLÓN

 

El 30 de novembre, aniversari del naixement de Germà Colón, la Universitat Jaume I va retre-li un petit homenatge, amb la presentació del volum Ad perennem magistri memoriam. Germà Colón Domènech. Fesomies i texts. L’obra és una miscel·lània de treballs originals de deixebles i admiradors del filòleg. L’edició ha estat a càrrec de Maria Pilar Perea, Santiago Fortuño i Lluís Gimeno.

En la presentació de la publicació han participat junt a M. Pilar Perea, Luis López Miranda, emèrit de la Universitat de Ginebra; Gloria Clavería, catedràtica de la Universitat Autònoma de Barcelona, i Pedro Álvarez de Miranda, catedràtic de la Universitat Autònoma de Madrid.

L’acte, que fou presidit per la rectora i la vicerectora de Cultura i Relacions Institucionals de l’UJI,  va tenir lloc a la Sala de Graus de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques. Hi assistiren membres de l’Institut d’Estudis Catalans, entre els quals el delegat a Castelló.

 

 

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories