CONGRÉS DE LLENGÜES I INTERCULTURALITAT A CASTELLÓ DE LA PLANA

Vicent Pitarch, delegat a Castelló de la Plana de l’Institut d’Estudis Catalans acudirà aquesta vesprada a la inauguració del Congrés de Llengües i Interculturalitat que tindrà lloc del 3 al 8 de febrer a la Universitat Jaume I.

El Congrés està obert a totes les persones estudiants, docents i administratives universitàries i no universitàries i públic en general. En aquesta línia es planteja un model de congrés participatiu i divers que combina ponències i tallers per cadascun dels tres eixos temàtics entorn dels quals gira i amb una taula redona final per concloure i posar en comú coneixements, idees i experiències.

El Congrés està organitzat per la Universitat Jaume I (a través del Servei de Llengües i Terminologia de l’UJI i l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat) i Acció Cultural del País Valencià.

Podeu consultar-ne la programació ací.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories