PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “LES NORMES DE CASTELLÓ” DE JOSEP DANIEL CLIMENT

El dimecres, 11 de maig a les 19:00 h al pati de la Casa Matutano (carrer Cavallers, 25. Castelló de la Plana) tindrà lloc la presentació del llibre Les Normes de Castelló de l’escriptor Josep Daniel Climent.

A l’acte intervindran Xavier Rius, diputat de Cultura de la Diputació de València, Francesc Mezquita, regidor d’Educació i Plurilingüisme a l’Ajuntament de Castelló, Maria Nebot, representant de Castelló per la Llengua, Vicent Pitarch, delegat a Castelló de la Plana de l’Institut d’Estudis Catalans i l’autor, Josep Daniel Climent.

A més a més, comptarem amb l’actuació musical de Xiomara Abello.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories