ACPV COMMEMORA AQUEST DISSABTE LA DIADA DEL 25 D’ABRIL

Acció Cultural del País Valencià convoca aquest dissabte 7 de maig a Castelló una manifestació per la llengua i la cultura sota el lema “Ara i sempre. Som País Valencià”, que eixirà a les 17:00 hores de la plaça de la Independència i culminarà en la Plaça de bous de Castelló, on se celebrarà un Aplec amb els concerts de Mural Sonor.

Prèviament tindrà lloc una trobada de muixerangues (16:30h) que donarà pas a la manifestació i de matí, a les 12:30h, obriran la jornada Miquel Gil i Noèlia Llorens ‘Titana’ amb l’espectacle ‘Arrel’ de Mural Sonor presentat per la periodista Violeta Tena.

Aquests són els actes principal que s’han preparat per a commemorar la Diada del 25 d’Abril i celebrar el 40 aniversari de l’Aplec de Castelló de 1982, quan Joan Fuster va fer el seu mític discurs      “O ara o mai”  davant de milers i milers de persones que acudiren a la plaça de bous de Castelló per a reivindicar el nostre país i la nostra llengua.

 

 

 

 

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories