PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “CARLES SALVADOR, DRAMATURG” DE FÀTIMA AGUT

El dijous, 19 de maig a les 19:oo hores a la sala de conferències de l’edifici El Menador, la Fundació Carles Salvador de Benassal dins del programa El teatre de Carles Salvador ix del calaix, presenta la publicació  Carles Salvador, dramaturg on Fàtima Agut i Clausell edita quatre peces del primer terç del segle XX, juntament amb un estudi de l’obra des d’una perspectiva de gènere i del context de l’escena valenciana a l’època.

A la presentació intervindrà l’autora juntament amb el delegat de l’Institut d’Estudis Catalans a Castelló de la Plana, Vicent Pitarch. El grup de teatre l’Enfilat representarà escenes de les obres durant l’acte. 

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories