LES NORMES DE CASTELLÓ TORNEN A VILA-REAL

La Plataforma Castelló per la Llengua, de la qual l’Institut d’Estudis Catalans forma part molt activa, celebra els noranta anys de les Normes de Castelló amb un seguit d’actes per les nostres comarques on el fil conductor girarà entorn la figura de Joan Fuster.
El primer acte de la plataforma serà aquest dissabte, 28 de maig a la Plaça Major de Vila-real a partir de les 12:00 hores amb el lliurament dels Premis Maig-Memorial Pasqual Batalla de narrativa breu 2022, continuarà amb un xicotet homenatge a les Normes de Castelló i finalitzarà  amb els ritmes de New Orleans amb l’actuació del grup Abraç Band. L’acte serà presentat per l’escriptor Vicent Usó.
Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (323)
General (325)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories