TAULA RODONA: ESGLÉSIA I PAÍS

Dins dels actes previs al lliurament del Socarrat Major 2022 atorgat a Avel·lí Flors i Bonet, el dijous, 26 de maig a les 19 hores a la sala de conferències de la Biblioteca Universitària del Coneixement (Avinguda Pius XII,43. Vila-real) tindrà lloc la taula rodona Església i País: Perspectiva històrica de la llengua a l’església.

A la taula rodona intervindran  Avel·lí Flors i Bonet, teòleg i filòleg, Xavier Martí i Juan, teòleg i filòleg, Manuel Martí i Nebot, prevere i Vicent Pitarch i Almela, filòleg i delegat a Castelló de la Plana de l’Institut d’Estudis Catalans. L’acte estarà  moderat per Fernanda Díaz i Pla.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories