FESLLOC, EL FESTIVAL DE LA PLANA ALTA

Els dies 7,8 i 9 de juliol, torna el Feslloc a Benlloc, un festival de música en la nostra llengua, organitzat per Escola Valenciana, l’Ajuntament de Benlloc i l’Associació Cultural Feslloc i amb la col·laboració entre altres de l’Institut d’Estudis Catalans.

El festival de la Plana Alta torna al seu format habitual de tres dies de concerts, activitats i acampada i, enguany més que mai, amb un cartell protagonitzat indiscutiblement per dones.  Any rere any l’organització ha sumat esforços i complicitats que han fet que la presència femenina augmente a cada edició. Enguany de les bandes confirmades el 70% estan liderades per una o més dones  i el fet ascendeix al 81% si comptabilitzem els grups que tenen almenys una dona en la seua formació.

Podeu consultar-ne la programació ací:

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (323)
General (325)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories