PORTELL ACOLLIRÀ L’APLEC D’ENGUANY

Sota el lema Tornem a volar!, el Portell acollirà el XLII Aplec dels Ports del 29 al 31 de juliol.

Després de tot aquest temps, tornem a celebrar un aplec amb tota normalitat, en un ambient de retrobament i germanor entre els veïns i veïnes i gent visitant que volen reprendre el vol totes juntes i donar veu a tota una comarca.

Enguany l’organització ha organitzat diferents activitats de les quals es podrà gaudir durant tot el cap de setmana. Una d’elles serà una conferència Fuster: País i comarques, el divendres 29 de juliol a les 18:00 h a càrrec de Vicent Pitarch, delegat a Castelló de l’Institut d’Estudis Catalans.

Podeu consultar-ne la programació ací:

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (323)
General (325)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories